logo

01 oi idiotites ton krystallon

Ο κατάλογος αυτός αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα για όποιον ασχολείται με την κρυσταλλοθεραπεία ή εργάζεται με τους λίθους κάνοντας πνευματική ή φυσική εργασία. Για τις ονομασίες των κρυστάλλων συμβουλευτήκαμε αποκλειστικά βιβλία και ιστοσελίδες γεωλογίας καθώς υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τα σωστά ονόματα των λίθων. Ακόμη, σε ορισμένες περιπτώσεις, προχωρήσαμε σε περαιτέρω ανάλυση διαφορετικών λίθων που έχουν κοινό όνομα για να ξεδιαλύνουμε τυχόν απορίες.

* Σημείωση: Ο κατάλογος βρίσκεται υπό διαρκή ανανέωση.

 

A

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ / AVENTURINE

Ο πράσινος Αβεντουρίνης είναι εξισορροπητικός για την καρδιά. Επίσης χρησιμοποιείται για διαταραχές των πνευμόνων, των επινεφριδίων, του μυϊκού και του ουροποιητικού συστήματος.

Παρόλο που δεν έχει ισχυρούς κραδασμούς, ο Αβεντουρίνης είναι ένας λίθος που θα σας χαρίσει γαλήνη και ηρεμία καθώς ευθυγραμμίζει το διανοητικό, το συναισθηματικό, το φυσικό και το ενεργειακό σώμα. Ακόμη, φέρνει εξισορρόπηση ανάμεσα στην αρσενική και τη θηλυκή πλευρά προάγοντας την δημιουργικότητα & την αποφασιστικότητα. Λειτουργεί σαν ασπίδα απέναντι σε αρνητικές ενέργειες που εισβάλλουν μέσω του τσάκρα της καρδιάς.

Συνδέεται με το 4ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 3

 

ΑΓΓΕΛΙΤΗΣ / ANGELITE

Δημιουργεί ασπίδα προστασίας γύρω από το φυσικό σώμα αλλά και γύρω από την τοποθεσία που βρίσκεται και βοηθά στην απομάκρυνση των ενοχλητικών & βλαβερών εντόμων. Χρησιμοποιείται στην θεραπεία μολυσματικών ασθενειών, στην επιδιόρθωση βλαβών της αιμοσφαιρίνης και για την ανανέωση και επιδιόρθωση σε εκφυλιστικές ασθένειες. Θεραπεύει μολύνσεις του λαιμού, βοηθά σε περιπτώσεις ατροφίας του θύμου αδένα και καταπραΰνει τα συμπτώματα που προέρχονται από δυσλειτουργία της καρδιάς.

Είναι σύμβολο έκφρασης της αγάπης, της αδελφοποίησης και του φωτός στον φυσικό κόσμο. Λειτουργεί ως πομπός αλλά και ως δέκτης και ενισχύει σημαντικά την τηλεπάθεια και την επικοινωνία με άλλες οντότητες. Διευκολύνει την επαφή με το πνευματικό μας τοτέμ και εντείνει τη σχετική πληροφόρηση που μας δίνεται. Βοηθά στα πνευματικά και αστρικά ταξίδια και κάνει την εμπειρία της «πτήσης» δεύτερη φύση μας. Διασκορπίζει τα αισθήματα θυμού και ανανεώνει την ένωση μας με την συμπαντική γνώση. Δρα πολύ βοηθητικά στην αποστήθιση γνώσεων που σχετίζονται με τα μαθηματικά και την αστρολογία. Χρησιμοποιείται ως οδηγός στην διαδικασία της ψυχικής ίασης και προάγει την αναγέννηση του εαυτού. Κατά τη διαδικασία του channeling χρησιμοποιείται από τον ψυχικό για την ισχυροποίηση του δεσμού μεταξύ του ίδιου και του αιθερικού πεδίου. Μας βοηθά να δεχόμαστε με χαρά όλες τις αλλαγές στη ζωή μας.

Συνδέεται με το 5ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 1

 

ΑΖΟΥΡΙΤΗΣ / AZURITE

Θεραπεύει τις βλάβες σε όλο το σώμα & βοηθάει τη μνήμη. Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιείται στη θεραπεία δυσμορφιών της σπονδυλικής στήλης και της θωρακικής κοιλότητας. Σε διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος και για την διάσπαση όγκων. Καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες και διεγείρει τη λειτουργία των συνάψεων. Κατευνάζει σπασμούς και τικ.

Ανοίγει την εσωτερική μας όραση, φέρνει την κοσμική επίγνωση και βοηθά στη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό. Φέρνει καθοδήγηση μέσω του τρίτου ματιού και βοηθά στην αποτύπωση των ψυχικών εμπειριών με λέξεις. Χαρίζει συνεκτικότητα και την αίσθηση του καθήκοντος. Ελέγχει την ροή της ενέργειας ρυθμίζοντας την ανάλογα με τις περιστάσεις. Εξασθενίζει τις κρυφές σκέψεις που προκαλούν ανησυχία. Απαλύνει τη διάνοια συνδέοντας την με την αγάπη μέσω του τσάκρα της καρδιάς. Συμβάλλει στην διάλυση των εμποδίων και επισπεύδει την ατομική πρόοδο. Στον διαλογισμό, διευκολύνει την είσοδο και την παραμονή στο νοητικό κενό. Μας βοηθά να συνειδητοποιούμε τις φθοροποιούς σκέψεις που πηγάζουν από μέσα μας.

Συνδέεται με το 6ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 1

 

ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ / HEMATITE

O πλέον δυναμικός θεραπευτικός λίθος! Ζωογονεί & διεγείρει. Ανακουφίζει σημαντικά από τους πόνους που προέρχονται από το αυχενικό σύνδρομο. Βοηθάει σε προβλήματα της ουροδόχου κύστης.

Χαρίζει εμπιστοσύνη για τη ζωή και κατανόηση για τις γήινες δυνάμεις. Ισχυρός ψυχικός προστάτης.

Συνδέεται με το 1ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 9

 

ΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑ / AQUAMARINE

Είναι εξαιρετική για τις συμφορήσεις και διαταραχές του λαιμού. Βοηθάει επίσης στους νευρικούς πόνους, στα προβλήματα των αδένων και επιδρά στα σαγόνια και τα δόντια.

Φέρνει αγνότητα και αθωότητα. Καθαρότητα όρασης & ευαίσθητη κατανόηση.

Συνδέεται με το 5ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 1

 

ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ / AMETHYST

Διώχνει το θυμό, το φόβο, το άγχος. Ανακουφίζει τους ψυχολογικά ασθενείς. Καλός για την αντιμετώπιση ακαθαρσιών του αίματος και τα αφροδίσια νοσήματα. Φέρνει ισορροπία σε προβλήματα σεξουαλικής πολικότητας. Για πονοκεφάλους, ημικρανίες, αϋπνία. Καλός για αχρωματοψία και προβλήματα αλκοολισμού.

Μετουσιώνει. Βοηθά στο διαλογισμό και εμπνέει την ανιδιοτελή προσφορά.

Συνδέεται με το 7ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 3

 

Β

 

Γ

ΓΡΑΝΑΤΗΣ / GARNET

Διεγείρει την επιθυμία για σεξ. Βοηθάει το αναπαραγωγικό σύστημα. Καταπολεμά την κατάθλιψη. Χρήσιμος βοηθός για ρευματισμούς και αρθριτικά.

Ανυψώνει το πνεύμα από την επιθυμία στην αγνότητα.

Συνδέεται με το 1ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 2

 

Δ

 

Ε

 

Ζ

 

Η

 

Θ

 

Ι

ΙΑΔΕΪΤΗΣ / JADE

Φέρνει γαλήνη και ηρεμία έχοντας μία γενική εξισορροπητική επίδραση. Βοηθά στον τοκετό, τη γρίπη και σε περιπτώσεις νευραλγιών και πονοκεφάλων.

Ανυψώνει τη συνείδηση χαρίζοντας αρετές όπως: θάρρος, ταπεινότητα, σοφία.

Συνδέεται με το 4ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 11

 

Κ

ΚΑΠΝΙΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ / SMOKEY QUARTZ

Πολύ ιδιαίτερος λίθος που παρέχει μια δυνατή ασπίδα προστασίας. Χρειάζεται όμως προσοχή στη χρήση του καθώς αντιπροσωπεύει το ασυνείδητο. Καλό είναι να τον χρησιμοποιούμε αφού έχουμε κάνει ήδη δουλειά με τον εαυτό μας και βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο αυτογνωσίας.

Μας διδάσκει το φως μέσα στο σκοτάδι. Βοηθάει την εσωτερική μας αναζήτηση, ώστε να ενοποιήσουμε και να μεταμορφώσουμε τις σκιές μας στο φως.

Έχει επιρροή σε όλα τα ενεργειακά κέντρα.

Αριθμός δόνησης: 2

 

ΚΑΡΝΕΟΛΙΟ Ή ΚΟΡΝΕΟΛΙΟ / CARNELIAN

Ρυθμίζει τη λήψη και την αφομοίωση της τροφής. Βοηθάει σε δηλητηριάσεις, στους ρευματισμούς και στα τραύματα.

Θεμελιώνει. Φέρνει αισθήματα ευεξίας και μας κάνει να αντιληφθούμε τη σύνδεσή μας με τη γη. Υποδηλώνει εισροή ενέργειας.

Συνδέεται με το 2ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 5

 

ΚΙΤΡΙΝΗΣ / CITRINE

Οι ανοιχτές αποχρώσεις έχουν ευεργετική επίδραση στους ενδοκρινείς αδένες. Καθαρίζει και εξαγνίζει. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις απομακρύνουν τους φόβους που συσσωρεύονται στο ηλιακό πλέγμα. Βοηθάει σε περιπτώσεις διαβήτη. Καθαρίζει το δέρμα και είναι ισχυρό όπλο ενάντια στην κατάθλιψη.

Διεγείρει την κοσμική συνείδηση. Μας δείχνει το δρόμο προς την κατανόηση και την ευσπλαχνία.

Συνδέεται με το 3ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 6

 

ΚΟΡΑΛΙ / CORAL

Έχει θερμαντική επίδραση. Για αναιμία, υποσιτισμό, λήθαργο. Για την περίοδο της έμμηνου ρύσης. Βοήθημα σε περίπτωση κολικού.

Μας διδάσκει τη φόρμα και την ευκαμψία.

Συνδέεται με το 1ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 22

 

Λ

ΛΑΖΟΥΡΙΤΗΣ Ή ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ / LAZURITE OR LAPIS LAZULI

Για συμφορήσεις του λαιμού. Μεγάλο βοήθημα για οιδήματα, τσιμπήματα, φλεγμονές, εξανθήματα. Για κατάθλιψη και νευρικούς πονοκεφάλους. Για πυρετό, υπέρταση και επώδυνη έμμηνο ρύση.

Ενσταλάζει ανώτερο ιδεαλισμό, συντροφικότητα και συνεργασία. Βοηθά τον ανώτερο εαυτό να κατανοήσει την αθανασία.

Συνδέεται με το 5ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 3

 

Μ

ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ / MALACHITE

Θεραπευτικός για όλο το σύστημα. Βοηθάει στη λειτουργία του παγκρέατος και της σπλήνας. Καλός για οφθαλμικές μολύνσεις, άσθμα, διαταραχές στην έμμηνο ρύση. Για δηλητηριάσεις και ρευματισμούς.

Διδάσκει ότι μέσω της δημιουργίας κατανοούμε το πνεύμα. Φέρνει στο φως τους βαθύτερους φόβους μας για την αλλαγή και την ανάπτυξη. Καθρεφτίζει τη βαθύτερη ουσία μας.

Συνδέεται με το 4ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 9

 

ΜΑΤΙ ΓΑΤΑΣ (Χρυσοβήρυλος) / CAT'S EYE (Cymophane Chrysoberyl)

Παρέχει ανακούφιση σε περιπτώσεις εντερικών ασθενειών και γυναικολογικών προβλημάτων. Ψυχολογικά, προσφέρει συναισθηματική ισορροπία και εύκολη επικοινωνία με τους γύρω μας. Εξισορροπεί τη ροή της ενέργειας στο σώμα και βοηθά να μην υπάρχει νευρικότητα και τρέμουλο. Καλό είναι, το λίθο αυτό να μην τον φέρουμε επάνω μας συνεχόμενα για πάνω από μία εβδομάδα.

Ενεργοποιεί την βαθύτερη κατανόησή μας για τις λεπτομέρειες και διεγείρει την ικανότητά μας να λύνουμε τα διάφορα προβλήματα.

Έχει την ιδιότητα να συνδέει τα κατώτερα με τα ανώτερα τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 6

 

ΜΑΤΙ ΓΑΤΑΣ (Xαλαζίας) / CAT'S EYE (Chatoyant Quartz)

Χρησιμοποιείται σε προβλήματα όρασης και σε θέματα συγκέντρωσης. Βοηθά στο να αναπτύξει ο οργανισμός την ικανότητά του για αυτοΐαση.

Για βαθιά κατανόηση και σωστή κρίση. Ενισχύει τη διαίσθηση και τις ψυχικές ικανότητες.

Συνδέεται με το 6ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 6

 

ΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥ / HAWK'S EYE

Χρησιμοποιείται σε προβλήματα όρασης και σε θέματα συγκέντρωσης.

Μας δίνει την ικανότητα να βλέπουμε τα πράγματα "από ψηλά" φέρνοντας μας εσωτερική γαλήνη.

Συνδέεται με το 6ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 7

 

ΜΑΤΙ ΤΑΥΡΟΥ / BULL'S EYE

Εξισορροπεί τη σεξουαλική ενέργεια.

Μας βοηθά να ανέλθουμε πνευματικά κατανοώντας τα βασικότερα ένστικτα.

Συνδέεται με το 1ο και με το 2ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 11

 

ΜΑΤΙ ΤΙΓΡΗΣ / TIGER'S EYE

Εξαιρετικά βοηθητικός λίθος για άτομα με ελλειμματική προσοχή. Για μανιοκατάθλιψη και συναισθηματικές διαταραχές. Παρέχει γείωση και ηρεμεί το νου. Βοηθά στη γρήγορη επούλωση τραυμάτων.

Παρέχει προστασία από αρνητικές ενέργειες και φέρνει αισιοδοξία. Εξαιρετικός λίθος για την πραγμάτωση αφηρημένων ιδεών στο φυσικό πεδίο. Ενισχύει τη δύναμη της θέλησης.

Συνδέεται κυρίως με το 3ο και με το 6ο τσάκρα αλλά λειτουργεί εξισορροπητικά για όλο το ενεργειακό σώμα.

Αριθμός δόνησης: 5

 

Ν

ΝΕΦΡΙΤΗΣ / NEPHRITE

Φέρνει γαλήνη και ηρεμία έχοντας μία γενική εξισορροπητική επίδραση. Βοηθά στον τοκετό, τη γρίπη και σε περιπτώσεις νευραλγιών και πονοκεφάλων.

Ανυψώνει τη συνείδηση χαρίζοντας αρετές όπως: θάρρος, ταπεινότητα, σοφία.

Συνδέεται με το 4ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 5

 

Ξ

 

Ο

ΟΡΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ Ή ΔΙΑΥΓΗΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ / CLEAR QUARTZ

Ισορροπεί και εναρμονίζει την αύρα χαρίζοντας ευεξία σε όλο το σώμα. Διαλύει συμφορήσεις και μπλοκαρίσματα. Βοηθάει στη ζαλάδα, στην αιμορραγία και στη διάρροια.

Βοηθάει στη διόραση, έτσι ώστε να γίνουμε φως του εαυτού μας.

Έχει επιρροή σε όλα τα ενεργειακά κέντρα αλλά αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο όταν δουλεύουμε με το 7ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 3

 

Π

ΠΕΡΙΔΟΤΟ Ή ΟΛΙΒΙΝΗΣ / PERIDOT OR OLIVINE

Έχει ηρεμιστική, εξαγνιστική και καθαριστική επίδραση. Βοηθά στην πέψη, στις φλεγμονές των εντέρων και στη δυσκοιλιότητα. Κατά της μελαγχολίας.

Ανοίγει την εσωτερική όραση στον πνευματικό ήλιο και βοηθά στην ανάπτυξη των νοητικών ικανοτήτων. Παρέχει ισορροπία και συναισθηματική ηρεμία.

Συνδέεται με το 4ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 6

 

Ρ

 

Σ

ΣΕΛΗΝΟΛΙΘΟΣ Ή ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ / MOONSTONE

Απαλύνει τις συναισθηματικές αντιδράσεις. Διεγείρει τον αδένα της επίφυσης βοηθώντας στην ανάπτυξη. Βοηθά στον καθαρισμό λεμφικών συμφορήσεων. Στις γυναίκες επηρεάζει ελαφρώς την ενδοκρινική ισορροπία. Καλό είναι να μην χρησιμοποιείται κατά την έμμηνο ρύση.

Χαρίζει εσωτερική ανάπτυξη και δύναμη. Μας κάνει δεκτικούς στο θηλυκό, αισθαντικό μέρος της προσωπικότητας. Εξαιρετική λίθος για τους άντρες καθώς τους βοηθά να αναγνωρίσουν τη θηλυκή πλευρά.

Συνδέεται με το 5ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 4

 

Τ

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΑΧΡΩΜΟΣ Ή ΑΧΡΟΪΤΗΣ / ACHROITE TOURMALINE

Ηρεμεί και ισορροπεί τον εγκέφαλο και τα νευρικά υγρά. Μειώνει τις φλεγμονές και βοηθά στους πονοκεφάλους και τις επιληπτικές κρίσεις.

Ξεκαθαρίζει μέσα μας το σκοπό φέρνοντας φως.

Συνδέεται με το 4ο και το 7ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 7

 

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΟΕΙΔΗΣ / WATERMELON TOURMALINE

Ισορροπεί την πολικότητα. Επιδρά στο νευρικό σύστημα. Βοηθά στην αλλαγή της κυτταρικής δομής και δρα προληπτικά για τον καρκίνο.

Ψυχικός προστάτης. Μας διδάσκει την αυτάρκεια και την ολοκλήρωση ως προς τον εαυτό μας. Μας βοηθά να γίνουμε πιο ανοιχτοί και εύκαμπτοι.

Συνδέεται με το 4ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 2

 

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΚΑΦΕ, ΚΙΤΡΙΝΟΚΑΦΕ Ή ΔΡΑΒΙΤΗΣ Ή ΜΠΟΥΕΡΓΚΕΡΙΤΗΣ / DRAVITE TOURMALINE

Χαρίζει θέληση και αυτοπεποίθηση. Βοηθά σε προβλήματα των ποδιών.

Μας δίνει το ψυχικό σθένος να κοιτάξουμε τα προβλήματά μας κατάματα και να πολεμήσουμε.

Συνδέεται με το 2ο και το 3ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 9

 

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ Ή ΕΛΒΑΪΤΗΣ / ELBAITE TOURMALINE

Φέρνει χαρά και δύναμη. Βοηθά σε προβλήματα του στομάχου.

Πολύ ιδιαίτερος λίθος που μας συνδέει με τη χαρά που πηγάζει από την ίδια τη ζωή.

Συνδέεται με το 3ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 4

 

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ Ή ΣΚΟΡΛ Ή ΟΥΒΙΤΗΣ Ή ΜΠΟΥΕΡΓΚΕΡΙΤΗΣ / SCHORL TOURMALINE

Ισχυρός ηλεκτρικός μετασχηματιστής. Μας χαρίζει αυτοέλεγχο, πειθαρχία και μεγάλη αντοχή.

Ισχυρή προστατευτική ασπίδα απέναντι στις αρνητικές ενέργειες μέσω ανάκλασης. Μας διδάσκει τη μορφή και την εκδήλωση στη ζωή. Βοηθάει ώστε τα όνειρα και οι αφηρημένες σκέψεις να γίνουν πιο πραγματικά.

Συνδέεται με το 1ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 3

 

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΜΠΛΕ Ή ΙΝΤΙΓΚΟΛΙΤΗΣ / INDIGOLITE TOURMALINE

Για προβλήματα στα μάτια, το λαιμό και τον θυρεοειδή. Έχει ηρεμιστική και παράλληλα τονωτική επίδραση.

Προάγει τη δημιουργική ενόραση. Μας βοηθά να εκφράσουμε την προσωπική μας αλήθεια.

Συνδέεται με το 5ο και το 6ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 6

 

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ Ή ΕΛΒΑΪΤΗΣ Ή ΛΙΝΤΙΚΟΑΤΙΤΗΣ / MULTICOLORED OR RAINBOW TOURMALINE

Εξισορροπεί το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Μας δίνει επίγνωση όλου του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος της δημιουργίας και μας διδάσκει την αρμονία.

Έχει επιρροή σε όλα τα ενεργειακά κέντρα.

Αριθμός δόνησης: 8

 

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ή ΒΕΡΔΕΛΙΤΗΣ Ή ΟΥΒΙΤΗΣ / VERDELITE TOURMALINE

Ηρεμεί το νου μέσω του νευρικού συστήματος. Αναζωογονεί και ανανεώνει. Καλός για φλεγμονές, άσθμα, καρδιά, γρίπη, καρκίνο. Ρυθμίζει την πίεση του αίματος.

Φέρνει θέληση για επιτυχία. Μας βοηθά να απαγκιστρωθούμε από παλιές ιδέες και να ξαναρχίσουμε σ' ένα διαφορετικό επίπεδο συνείδησης.

Συνδέεται με το 4ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 6

 

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ ΡΟΖ Ή ΡΟΥΜΠΕΛΛΙΤΗΣ / RUBELLITE TOURMALINE

Εξισορροπεί διακριτικά το κέντρο της καρδιάς. Αυξάνει την αντίληψη.

Δυναμώνει τη θέληση για αγάπη και θυσία. Ανοίγει την καρδιά σε παρορμήσεις αφοσίωσης.

Συνδέεται με το 4ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 1

 

Υ

 

Φ

ΦΘΟΡΙΤΗΣ / FLUORITE

Εξαιρετικός λίθος για διανοητικές διαταραχές. Καλμάρει το νευρικό σύστημα.

Συνδέεται με την κοσμική αλήθεια. Φέρνει σταμάτημα των νοητικών σκέψεων και μας χαρίζει σοφία.

Συνδέεται με το 7ο τσάκρα. Ορισμένοι φθορίτες χρησιμοποιούνται επίσης στο 4ο και στο 6ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 7

 

Χ

ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΖ / ROSE QUARTZ

Ευεργετικός για την καρδιά. Ενισχύει τα αισθήματα καλής θέλησης.

Προσφέρει την συμφιλίωση με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας.

Συνδέεται με το 4ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 7

 

ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟ / CHRYSOPRASE

Κατασταλτική και ηρεμιστική επίδραση. Δημιουργεί ισορροπία και σκοπό σε όσους έχουν νευρωσική συμπεριφορά. Για την καρδιά, αιμορραγία, τοκετό. Επηρεάζει τους αδένες.

Φέρνει τις ασυνείδητες σκέψεις στο συνειδητό.

Συνδέεται με το 4ο τσάκρα.

Αριθμός δόνησης: 3

 

 

Ψ

 

 

Ω

 

* Σημ. Οι αριθμοί δόνησης αφορούν στην βασική δομή των κρυστάλλων και όχι σε συγγενικά είδη ή προσμίξεις αυτών.

 

Ομάδα Ονειρόκοσμος / oneirocosmos.gr ©

 

Go...

Χρόνια Θερισμού

01 xronia therismou

Όσοι άνθρωποι διαθέτουν μια υποτυπώδη αντίληψη και παρατηρητικότητα, διαπιστώνουν, εδώ και καιρό, ότι από το 2020 και την απαρχή της πανδημίας (;) του Covid-19 έως και σήμερα, τα γεγονότα τρέχουν απανωτά με ολοένα και αυξανόμενη ταχύτητα. Στροβιλίζονται σαν να μην υπάρχει αύριο, σαν κάποιος (ή κάτι) να τα κυνηγά.

Η επιτάχυνση αυτή ξεκίνησε με αφορμή την τρομοκράτηση γύρω από τον Covid-19, με τα γνωστά μέτρα εγκλεισμού και τα (εμμέσως πλην σαφώς εξαναγκαστικά) πειραματικά γενετικά τροποποιημένα σκευάσματα, προχωρώντας με φυσικές καταστροφές, σεισμούς, πόλεμο, σιδηροδρομικά δυστυχήματα (;), καταρρεύσεις τραπεζών, υπονοούμενες επικείμενες στενές επαφές τρίτου τύπου και ένα σωρό άλλα που πιθανότατα πρόκειται να ακολουθήσουν ή ακόμη και να παραταθούν σε βάθος χρόνου τα ήδη υφιστάμενα συμβάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

with...

Former FBI agent EXPOSES the truth of the UFO invasion 

 

25 year veteran of the FBI John DeSouza is exposing the truth of the UFO invasion that the Pentagon is currently promoting. Why now? What is their agenda?

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

the flow...

Τα Τέσσερα Στοιχεία

01 ta tessera stoixeia

Από τα πολύ παλιά χρόνια, ο άνθρωπος θεωρούσε τον εαυτό του αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης. Μελετούσε τα καιρικά και φυσικά  φαινόμενα, στα οποία αποδιδόταν διαφορετική οπτική από την αρχαιότητα έως και σήμερα, μέσω επιστημόνων, φιλοσόφων, διδασκάλων και σοφών. Σύμφωνα με όλους αυτούς, το Συμπαντικό Στερέωμα είναι τετραπλό ως προς τη φυσική ουσία του και χωρίζεται στο πεδίο της ύλης, δηλαδή της γης, του νερού, της φωτιάς και του αέρα. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν τα βασικά και θεμελιώδη συστατικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο το περιβάλλον που αντιλαμβανόμαστε, ενώ μέσα από τις αλληλεπιδράσεις και τις αναμείξεις τους, αναπτύσσονται όλα τα άλλα αόρατα υλικά, που δομούν την ύπαρξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε αυτόν τον ιστότοπο και την εμπειρία του χρήστη (cookies παρακολούθησης). Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν επιθυμείτε να επιτρέψετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου.