logo

Καλωσορίσατε στον Ονειρικό Κόσμο των Οργονιτών – Αιθερικών Μετατροπέων!

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια διαρκούς ενασχόλησης, πειραματισμού και καινοτομίας με τους Οργονίτες - Αιθερικούς Μετατροπείς, συνεχίζουμε να ενημερώνουμε και να εκπαιδεύουμε το ελληνικό -και όχι μόνο- κοινό, σχετικά με την ορθή επιλογή και χρήση τους.

Οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς που κατασκευάζουμε είναι οι πλέον αξιόπιστοι και λειτουργικοί που θα βρείτε στη χώρα μας, καθώς πληρούν όλες τις προδιαγραφές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πράγμα που έφερε τη διεθνή αναγνώριση για το έργο μας αλλά και την προσωπική υποστήριξη του αείμνηστου, θρυλικού ερευνητή και αληθινού φίλου, Don Croft.

Ας ξεκινήσουμε, όμως, αυτό το μαγικό ταξίδι στον Κόσμο των Οργονιτών – Αιθερικών Μετατροπέων κάνοντας μια μικρή εισαγωγή σχετικά με το τι ακριβώς είναι οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς αλλά και το πώς λειτουργούν. Και, φυσικά, παραμένουμε πάντα στη διάθεση σας μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, το e-mail αλλά και τον τηλεφωνικό μας αριθμό, για να λύσουμε όλες τις πιθανές απορίες σας.

Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε και είναι συναρπαστικό!

01 eisagogi stous orgonites

 

 
Τι είναι οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς;

Οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς είναι κατασκευές συγκεκριμένων προδιαγραφών που έχουν ως ιδιότητα να μετατρέπουν την Αρνητική Αιθερική Ενέργεια ή “Οργόνη” (DOR) σε Θετική “Οργόνη”(OR). Σαν τελικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας έχουμε την εξυγίανση του φυσικού, αιθερικού αλλά και αστρικού πεδίου από κάθε είδους αρνητική ή μπλοκαρισμένη ενέργεια, πράγμα το οποίο, τελικά, συμβάλλει και στην εξομάλυνση της ηλεκτρομαγνητικής ή/και γεωπαθητικής ακτινοβολίας που δεχόμαστε από διάφορες, τεχνητές ή φυσικές, πηγές.

Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένοι οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς είναι η ρητίνη υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με ενδελεχώς πλυμένα και καθαρά ρινίσματα διαφόρων μετάλλων (πχ. χρυσός, ασήμι, χαλκός, μπρούτζος, αλουμίνιο). Η όλη κατασκευή ενισχύεται σημαντικά από την τοποθέτηση (απαραιτήτως εντός της κατασκευής) συγκεκριμένων και ελεγμένων για την ποιότητα τους φυσικών κρυστάλλων σε ειδική διάταξη. Επίσης, κάτι που δεν είναι απαραίτητο -αλλά όταν χρησιμοποιείται δίνει ώθηση και κατεύθυνση στη λειτουργία της συσκευής - είναι η αρμονική και σωστά κατασκευασμένη σπείρα χαλκού διπλής κατεύθυνσης που θα δείτε πολλές φορές στη βάση ή και μέσα στους Οργονίτες - Αιθερικούς Μετατροπείς.
Η κατασκευή, λοιπόν, που προκύπτει από τον συνδυασμό όλων αυτών των υλικών ονομάζεται “Οργονίτης” ή, αλλιώς - όπως εμείς την ονοματοδοτήσαμε πριν από αρκετά χρόνια, θέλοντας να μεταφέρουμε λεκτικά την ουσία της ιδιαίτερης αυτής κατασκευής - “Αιθερικός Μετατροπέας”.

 

 

Επιγραμματικά οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς:
 • Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική σε όλα τα επίπεδα εκδήλωσης της ζωής και λύνουν τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα, όπου και με όποιο τρόπο αυτά εκδηλώνονται.

 • Αφοπλίζουν και αποκρούουν τις εχθρικές - για το δικό μας πεδίο - μορφές ζωής, από όποιο επίπεδο εκδήλωσης και αν αυτές προέρχονται.

 • 02 eisagogi stous orgonitesΒοηθούν στην αφύπνιση των έμφυτων ψυχικών αισθήσεων και δυνατοτήτων.

 • Μας βοηθούν να είμαστε προσηλωμένοι και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

 • Προστατεύουν ενεργειακά τα μωρά και τα μικρά παιδιά, καθώς αυτά δεν έχουν αναπτύξει ακόμα πλήρως τις φυσικές τους άμυνες.

 • Εμπνέουν την ευχάριστη, ισορροπημένη συμπεριφορά και φτιάχνουν τη διάθεση.

 • Προκαλούν τις επιθυμητές αλλαγές στη ζωή μας, καθώς μας βοηθούν να αναλάβουμε την κατάλληλη δράση στην κατάλληλη στιγμή και να είμαστε συντονισμένοι με τη Συμπαντική Ροή των πραγμάτων αλλά και με την προσωπική μας διαδρομή.

 • Ξεμπλοκάρουν την ενεργειακή ροή του σώματος και το βοηθούν στη διαδικασία της αυτοΐασης σε όλα τα επίπεδα.

 • Επιταχύνουν τη διαδικασία της ανάρρωσης, πάντα συνεπικουρικά με τις οδηγίες του εκάστοτε θεράποντα ιατρού.

 • Συχνά, αντιμετωπίζουν δυσάρεστες καταστάσεις όπως αϋπνία, χρόνιους εφιάλτες κα.

 • Μετριάζουν τις βλαβερές επιπτώσεις της EMF ακτινοβολίας και όχι μόνο.

 • Προστατεύουν από το γεωπαθητικό στρες, καθώς εξομαλύνουν τις ενεργειακές ροές στα προβληματικά σημεία του χώρου μας.

 • Καθαρίζουν τον ουρανό από τα χημικά νέφη (chemtrails) και εξομαλύνουν τα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα.

 • Καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, αποτοξινώνουν το νερό και δρουν κατά της ξηρασίας.

 • Βοηθούν τα φυτά να αναπτυχθούν καλύτερα, να αποκρούουν τα παράσιτα καθώς και να απαιτούν λιγότερο νερό.

 • Βοηθούν τα ζώα να είναι πιο υγιή και πιο παραγωγικά. Για παράδειγμα, η χρήση Οργονιτών – Αιθερικών Μετατροπέων στη μελισσοκομεία, δίνει αύξηση στην παραγωγή και υγεία στα μελίσσια.

...Και τα οφέλη των Οργονιτών – Αιθερικών Μετατροπέων δεν σταματούν εδώ, όμως, είναι πρακτικά αδύνατο να τα συμπεριλάβουμε όλα σε ένα επιγραμματικό, εισαγωγικό άρθρο όπως αυτό.

 

 

Από πού ξεκίνησαν οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς;

03 eisagogi stous orgonitesΟι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς πρωτοκατασκευάστηκαν στη Γερμανία και κατόπιν στις ΗΠΑ. Οι άνθρωποι που εξέλιξαν αυτήν την τεχνική-τεχνολογία ασχολούνταν αρχικά με τις εφευρέσεις του πολύ γνωστού Αυστριακού επιστήμονα Βίλχελμ Ράιχ (1897-1957). Ο Β. Ράιχ είχε αναπτύξει μία θεωρία - που στήριξε απόλυτα μέσω της πειραματικής οδού - στην οποία μιλούσε για την “…ύπαρξη ενός ειδικού είδους ενέργειας που κατευθύνει και συντηρεί τη ΖΩΗ…”. Αυτήν την ενέργεια την ονόμασε "οργόνη" και εφηύρε κάποιες συσκευές προκειμένου να αποδείξει πειραματικά την ύπαρξή της αλλά και να καταγράψει τα αποτελέσματα από κάποιες σχετικές θεραπείες που ο ίδιος είχε ανακαλύψει. Οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς αποτελούν τη μετεξέλιξη των όσων αρχικά τεκμηρίωσε ο Βίλχελμ Ράιχ...

Ο άνθρωπος που ονόμασε “οργονίτες” (“orgonite”) τις κατασκευές που ακολούθησαν και που βασίστηκαν στην αρχή του B. Ράιχ περί εναλλαγής οργανικού - ανόργανου υλικού είναι ο Karl Hans Welz. Ο Welz – αν και ο ίδιος επίσης βασίστηκε σε προγενέστερους από τον ίδιο ερευνητές, ως είθισται - είναι από τους πρωτοπόρους στο θέμα των Οργονιτών - Αιθερικών Μετατροπέων αλλά και άλλων συσκευών που βασίζονται στην ύπαρξη της οργόνης.

Επίσης, ένα ζευγάρι ερευνητών από το Idaho των ΗΠΑ, ο Don και η Carol Croft, το 2000 ανακάλυψαν μέσα από την έρευνα τους στο διαδίκτυο αλλά και από την προσωπική τους παρατήρηση ότι αν αναμίξεις οργανική ρητίνη με τα ανόργανα ρινίσματα των μετάλλων μέσα σε μικρά καλούπια, παράγεται ένα υλικό που προσελκύει την αιθερική / οργονική ενέργεια, όπως ακριβώς έκανε και ο συσσωρευτής του Β. Ράιχ.

Η Carol Croft, προικισμένη με μια ισχυρή ικανότητα στο να διακρίνει τις ενέργειες, αντιλήφθηκε τη σημασία αυτού του ευρήματος και το πήγε ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας μικρούς κρυστάλλους χαλαζία στο μείγμα, λόγω της δυνατότητάς τους να συλλέγουν, να μεταδίδουν και να εκπέμπουν την αιθερική ενέργεια. Αυτή η προσθήκη στο μείγμα ρητίνης/μετάλλου δημιουργεί ένα προϊόν που λειτουργεί σαν ένα αυτοδιαχειριζόμενο, συνεχούς λειτουργίας, υψηλής αποδοτικότητας στην μετατροπή DOR (αρνητική / θανατηφόρα οργόνη) σε POR (θετική / ζωοδότρα οργόνη) εργοστάσιο μεταστοιχείωσης της ενέργειας.

04 eisagogi stous orgonitesΌταν ο Οργονίτης - Αιθερικός Μετατροπέας είναι μέσα στην ακτίνα μιας πηγής DOR (αρνητικής οργόνης), την μετατρέπει συνεχώς και επαρκώς σε POR (θετική οργόνη) και έτσι, στην ουσία, δημιουργούνται πομποί θετικής ενέργειας από κάθε πομπό αρνητικής ενέργειας, μιας και οι τελευταίοι είναι τελείως ανυπεράσπιστοι απέναντι στο φαινόμενο της μετατροπής.

Η ρητίνη στον Οργονίτη - Αιθερικό Μετατροπέα συρρικνώνεται κατά τη διαδικασία πήξης, πιέζοντας οριστικά τους κρυστάλλους μέσα στην κατασκευή, δημιουργώντας έτσι το γνωστό πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο μέσα στον κρύσταλλο. Αυτό σημαίνει ότι τα άκρα του κρυστάλλου αποκτούν ηλεκτρική πολικότητα. Πιστεύεται ότι οφείλεται και σ’ αυτό το φαινόμενο το ότι ο Οργονίτης - Αιθερικός Μετατροπέας λειτουργεί τόσο καλά σαν “γεννήτρια” θετικής ενέργειας. Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για “γεννήτρια”, μιας και δεν παράγει κάτι αλλά μετατρέπει την ενέργεια. Εδώ, λοιπόν, ο όρος “γεννήτρια” θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο με την πολύ ευρεία έννοιά του, αυτήν που υπονοεί τη μηχανική μετατροπή μιας μορφής ενέργειας σε κάποια άλλη μορφή ενέργειας.

Συνεπώς, βλέπουμε ότι ο Οργονίτης - Αιθερικός Μετατροπέας παρουσιάζει μια πολύ σημαντική βελτίωση / αναβάθμιση σε σχέση με την αρχική εργασία του Β. Ράιχ με τον συσσωρευτή οργόνης που προσελκύει τη “θανατηφόρα οργόνη” εξίσου με τη θετική, καθώς δεν δύναται να τη μετατρέψει σε κάποια ευεργετική μορφή ενέργειας, σε αντίθεση με τους Οργονίτες - Αιθερικούς Μετατροπείς που, λόγω της κατασκευής τους, το κάνουν αδιαλείπτως.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η βασική γνώση των Οργονιτών – Αιθερικών Μετατροπέων είναι γνώση που δόθηκε ελεύθερα στους ανθρώπους για να τη χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους, όπως ακριβώς ελεύθερη είναι η Αιθερική Ενέργεια που δίνει ζωή σε όλο το σύμπαν. Όποιος, λοιπόν, προσπαθεί να την καπελώσει για λογαριασμό του, προβάλλοντας τον εαυτό του ως μοναδική παγκόσμια αυθεντία στο θέμα, τότε αυτός μάλλον εξυπηρετεί πονηρούς σκοπούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον ίδιο αλλά και εκείνους που επιλέγουν να ακολουθήσουν τα όσα πρεσβεύει. Ιδιαίτερα στη χώρα μας υπάρχει πληθώρα κατασκευών που πωλούνται ως “οργονίτες” (και τα παραπλήσια ονομαστικά παράγωγα τους), οπότε χρειάζεται να επιλέγουμε συνετά, χρησιμοποιώντας τόσο τη λογική μας (ώστε να διαχωρίζουμε την επιστήμη από το κακό μάρκετινγκ που βασίζεται στην ψευδοεπιστημονικότητα), όσο και το ένστικτο και τη διαίσθησή μας που μας οδηγούν πάντα σωστά, εφόσον δεν έχουν επηρεαστεί από εξωτερικούς καθορισμούς.

 

 

Τα είδη των Οργονιτών - Αιθερικών Μετατροπέων.

Τα είδη των Οργονιτών - Αιθερικών Μετατροπέων ποικίλλουν και ανανεώνονται κατά καιρούς, καθώς τα τελευταία 20 χρόνια πειραματιζόμαστε με διάφορα σχήματα, σπείρες και κρυστάλλους, με σκοπό την όλο και καλύτερη απόδοση τους.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κάποια στάνταρ σχέδια / γεωμετρικά σχήματα τα οποία έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά λειτουργικά και λόγω της πρακτικότητας τους, έχουν καταχωρηθεί με συγκεκριμένα ονόματα.

Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε ειδικές παραγγελίες, αναφέροντάς μας το θέμα που σας απασχολεί, ώστε να προχωρήσουμε σε κάποια εξειδικευμένη κατασκευή αποκλειστικά φτιαγμένη για εσάς. Η μακρόχρονη, βαθιά εσωτερική μας γνώση γύρω από τα εναλλακτικά θέματα, μας δίνει την εξαιρετική δυνατότητα να παντρεύουμε γνώσεις από άλλους τομείς και να τους συνδυάζουμε με τη γνώση των Οργονιτών – Αιθερικών Μετατροπέων με εξαιρετικά αποτελέσματα, τηρώντας πάντα τις ισορροπίες και έχοντας τη διάκριση σχετικά με το ποιες γνώσεις συνδυάζονται μεταξύ τους και ποιες όχι. Ένα λεπτό σημείο, το οποίο προδιαθέτει και την ανάλογη πνευματική ωριμότητα για να το διαχειριστεί κανείς. Όλα αυτά, με απόλυτο σεβασμό και εχεμύθεια.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς είναι χειροποίητες καλλιτεχνικές κατασκευές και, γι αυτό, ενδέχεται να υπάρχουν μικροδιαφορές στην εμφάνισή τους καθώς κανένας οργονίτης δεν είναι ακριβώς όμοιος με τον άλλο. Θα πρέπει, όμως, να γνωρίζετε πως η λειτουργικότητά τους παραμένει ίδια σε κάθε περίπτωση.

05 eisagogi stous orgonites

Οι ημιπολύτιμοι ή/και πολύτιμοι υψηλής ποιότητας λίθοι που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κατασκευής, μπορούν να είναι είτε μερικώς ορατοί (ώστε να εφάπτονται επαρκώς με το υπόλοιπο μίγμα και να παραμένουν λειτουργικοί) είτε να είναι και πλήρως καλυμμένοι, δηλαδή να βρίσκονται εξ ολοκλήρου εντός του μίγματος. Και στις δύο περιπτώσεις, η λειτουργικότητα παραμένει στο 100% της απόδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

Πώς χρησιμοποιούνται οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς;

Ο τρόπος χρήσης των Οργονιτών - Αιθερικών Μετατροπέων είναι εξαιρετικά απλός και δεν προϋποθέτει καμία ιδιαίτερη διαδικασία από μέρους σας. Απλά, αφήνετε τον Οργονίτη - Αιθερικό Μετατροπέα σε συγκεκριμένο σημείο στο χώρο ή στο σώμα σας - αυτό καθορίζεται από τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και από το είδος της συσκευής - ή τον φέρεται μονίμως επάνω σας (πχ. όταν ο μετατροπέας είναι ένα μενταγιόν κα.). Ο Μετατροπέας αρχίζει και μεταβάλλει το ενεργειακό πεδίο γύρω του επιδρώντας άμεσα στον αιθέρα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Μετατροπείς μεμονωμένα ή να τους βάλετε να δουλέψουν σε Δίκτυο (πχ. με το να τοποθετήσετε από έναν, ή/και περισσότερους, σε κάθε γωνία του δωματίου, του σπιτιού ή του οικοπέδου σας).

Όμως, ο ιδανικός τρόπος για να "χτιστεί" ένα ολοκληρωμένο δίκτυο με Οργονίτες - Αιθερικούς Μετατροπείς, είναι να προχωρήσετε, επιπλέον, στη μελέτη Χωροχρονοθεσίας (Feng Shui) & Γεωπαθολογίας του χώρου σας, έτσι ώστε να κατευθυνθείτε σχετικά με τα καλύτερα δυνατά σημεία τοποθέτησης των Οργονιτών - Αιθερικών Μετατροπέων, όπως και να επιλέξετε τις καλύτερες δυνατές κατασκευές και τους συνδυασμούς αυτών, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Οι μελέτες αυτές βασίζονται σε αρχαίες μαθηματικές & γεωμετρικές φόρμουλες και βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή στο σήμερα, μιας και πρόκειται για θεμελιώδεις γνώσεις της δομής του σύμπαντος και του πλανήτη μας. Θυμηθείτε: κάθε περίπτωση είναι μοναδική και, όταν αντιμετωπίζεται ως τέτοια, τότε έχουμε τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα.

{Στο σημείο αυτό, σημειώστε ότι στη χώρα μας συχνά πωλούνται “Οργονίτες”, “Αιθερικοί Μετατροπείς” (και άλλα συναφή λεκτικά παράγωγα) που δεν πληρούν τις σωστές προδιαγραφές και, άρα, δεν φέρνουν αποτελέσματα.}

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ακόμη και αν έχετε προχωρήσει ήδη σε άλλους εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης πιθανών προβλημάτων, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε για τη Χωροχρονοθεσία (Feng Shui) και τα Γεωπαθητικά Ρεύματα που καθορίζουν τον χώρο σας και τις ενέργειες που δέχεστε σε αυτόν, καθώς υπάρχει η γνώση αντιμετώπισης ακόμη και των πιο φαινομενικά αδιέξοδων καταστάσεων. Το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά σας για να ξεκινήσετε είναι η Θέληση! Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να ρυθμιστούν.

06 eisagogi stous orgonites

Γενικά μιλώντας, το αποτέλεσμα της δράσης των Οργονιτών - Αιθερικών Μετατροπέων σχετίζεται με τη συχνότητα της επαφής. Όσο περισσότερο τους έχετε κοντά σας ή/και στον χώρο σας τόσο πιο εμφανές θα είναι το αποτέλεσμα.

Μπορείτε πχ. να τους τοποθετείτε κάτω από το κρεβάτι, δίπλα στο κομοδίνο ή και στο μαξιλάρι σας, πριν και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επίσης, μπορείτε να τους ακουμπάτε επάνω σας για όσο χρονικό διάστημα νιώθετε ότι το χρειάζεστε.

Το φαρδύτερο τμήμα του Μετατροπέα (όπου βρίσκεται συνήθως η σπείρα) θεωρείται ως η βάση του και το εφαρμόζουμε πάνω στη περιοχή του σώματος που νιώθουμε την ανάγκη, ενώ το πάνω τμήμα (που θεωρείται η κορυφή του) το στρέφουμε ανάποδα σε σχέση με την αρχική θέση και το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε ο Οργονίτης - Αιθερικός Μετατροπέας να δράσει πιο έντονα και στοχευμένα. Σε αυτήν τη διαδικασία μπορείτε να ζητήσετε να σας κατευθύνουμε προσωπικά, μιας και τίθεται θέμα αν ένα ενεργειακό κέντρο στο σώμα σας χρειάζεται ξεμπλοκάρισμα ή ρύθμιση πιθανής ενεργειακής διαρροής. Αλλά ακόμη και χωρίς αυτήν την εξειδικευμένη γνώση που εξελίσσει την εμπειρία σας, να είστε βέβαιοι ότι ο Οργονίτης – Αιθερικός Μετατροπέας σας, κάνει πάντα τη δουλειά του, είτε επιλέξετε να συμμετέχετε και εσείς συνειδητά στη διαδικασία είτε όχι.

Όσον αφορά στους Οργονίτες - Αιθερικούς Μετατροπείς χώρου, και πάλι, πρέπει το φαρδύτερο τμήμα τους να εφάπτεται με το έδαφος ή το πάτωμα. Μπορούν να τοποθετηθούν και πάνω ή μέσα σε έπιπλα αλλά, έτσι, ελαττώνονται ελαφρώς τα αποτελέσματά τους. Αποφύγετε να τοποθετήσετε τους Οργονίτες - Αιθερικούς Μετατροπείς πάνω, μέσα ή κοντά σε μεταλλικές κατασκευές καθώς το μέταλλο δεν είναι καλός "αγωγός" οργόνης.

Τέλος, οι ημιπολύτιμοι και πολύτιμοι λίθοι που εμπεριέχονται μέσα σε κάθε Οργονίτη - Αιθερικό Μετατροπέα, δρουν αναζωογονητικά και προτρέπουν την εστίαση προς την εσώτερη ισορροπία, γαλήνη και χαρά. Έτσι, αν έχετε ευκολία στο να συντονίζεστε, μπορείτε και να πειραματιστείτε!

Μην ξεχνάτε ότι η χαρά βρίσκεται μέσα μας και ο Οργονίτης - Αιθερικός Μετατροπέας είναι ένας δυνατός σύμμαχος στη δική μας θέληση για ζωή και υγεία.

 

 

Οδηγίες για την ορθολογική χρήση του Οργονίτη - Αιθερικού Μετατροπέα.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα εξής:

 • Οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς δεν είναι θεραπευτικές συσκευές και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποκαθιστήσουν την ιατρική συμβουλή. Μπορείτε, όμως, να τους χρησιμοποιείτε άφοβα και συνεπικουρικά με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού σας.

 • Η δράση τους αφορά στο Αιθερικό Πεδίο και μπορείτε να τους χρησιμοποιείται διαρκώς και κατά βούληση.

 • Ενδέχεται, σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, να υπάρξει δυσφορία, εκνευρισμός ή υπερένταση κατά τις πρώτες ώρες ή/και μέρες χρήσης των Οργονιτών - Αιθερικών Μετατροπέων. Αυτό είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ελεύθερης ροής της ενέργειας στο σώμα και στο χώρο σας. Αν νιώσετε άβολα, προσαρμόστε τη χρήση των Οργονιτών - Αιθερικών Μετατροπέων κατά βούληση. Η πιθανή δυσφορία υποχωρεί σε 1-4 εβδομάδες και δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

 • Θα βρείτε εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον το να πειραματιστείτε μαζί τους, εναλλάσσοντας, κατά βούληση, τους τρόπους που τους χρησιμοποιείτε, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας.

 • Μπορείτε, επίσης, να συντονιστείτε νοητικά / διαισθητικά με τους Οργονίτες - Αιθερικούς Μετατροπείς και να κατευθύνετε τη δράση τους σύμφωνα με τη θέλησή σας, σε αναλογία πάντα με τις συγκεκριμένες ιδιότητες κάθε κατασκευής - σε αυτό βοηθάει η ύπαρξη των κρυστάλλων εντός της κατασκευής.

 • Οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς δεν χρειάζονται ενεργειακό "καθάρισμα" όπως συμβαίνει με τους κρυστάλλους. Οι ίδιες οι συσκευές δρουν ως καθαριστές της ενέργειας και δεν αποφορτίζονται σε καμία περίπτωση. Εξάλλου, μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας τους επάνω ή δίπλα σε έναν Οργονίτη - Αιθερικό Μετατροπέα!

 • Τέλος, καλό είναι να μην τοποθετούμε τον Οργονίτη - Αιθερικό Μετατροπέα πολύ κοντά, μέσα ή πάνω σε μεταλλικές κατασκευές (πχ. μεταλλικά τραπέζια, ντουλάπια κλπ.) γιατί αυτό θα μειώσει αρκετά την αποτελεσματικότητά του, μιας και το μέταλλο έχει την ιδιότητα να αντανακλά την Οργόνη.

07 eisagogi stous orgonites

Και το σημαντικότερο όλων: να θυμάστε πάντα ότι οι Οργονίτες - Αιθερικοί Μετατροπείς (όπως και κάθε άλλου είδους συσκευή) δρουν ως βοήθημα που, απλά, μας χαρίζει τον χρόνο και την ενέργεια για να φροντίσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Δεν αποτελούν πανάκεια αλλά ούτε και μπορούν να υπερβούν τις προσωπικές μας επιλογές. Γι αυτό, προτείνουμε να προσεγγίζονται με συνειδητά υγιή τρόπο και, από την πλευρά μας, φροντίζουμε πάντοτε να γίνεται αυτό απόλυτα κατανοητό από τους ανθρώπους που ζητούν τη συμβουλή μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το γεγονός ότι έγκριτοι, σοβαροί εκδότες και αρχισυντάκτες απευθύνθηκαν σε εμάς για να ενημερώσουμε ευρέως το Ελληνικό κοινό για το θέμα των Οργονιτών - Αιθερικών Μετατροπέων, θεωρούμε ότι λέει πολλά για το επίπεδο γνώσεων που προσφέρουμε. Τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε απλόχερα κάθε νέα πτυχή της συγκεκριμένης γνώσης και όχι μόνο αυτής!

 

Ομάδα Ονειρόκοσμος / oneirocosmos.gr ©

 

Go...

Χρόνια Θερισμού

01 xronia therismou

Όσοι άνθρωποι διαθέτουν μια υποτυπώδη αντίληψη και παρατηρητικότητα, διαπιστώνουν, εδώ και καιρό, ότι από το 2020 και την απαρχή της πανδημίας (;) του Covid-19 έως και σήμερα, τα γεγονότα τρέχουν απανωτά με ολοένα και αυξανόμενη ταχύτητα. Στροβιλίζονται σαν να μην υπάρχει αύριο, σαν κάποιος (ή κάτι) να τα κυνηγά.

Η επιτάχυνση αυτή ξεκίνησε με αφορμή την τρομοκράτηση γύρω από τον Covid-19, με τα γνωστά μέτρα εγκλεισμού και τα (εμμέσως πλην σαφώς εξαναγκαστικά) πειραματικά γενετικά τροποποιημένα σκευάσματα, προχωρώντας με φυσικές καταστροφές, σεισμούς, πόλεμο, σιδηροδρομικά δυστυχήματα (;), καταρρεύσεις τραπεζών, υπονοούμενες επικείμενες στενές επαφές τρίτου τύπου και ένα σωρό άλλα που πιθανότατα πρόκειται να ακολουθήσουν ή ακόμη και να παραταθούν σε βάθος χρόνου τα ήδη υφιστάμενα συμβάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

with...

Former FBI agent EXPOSES the truth of the UFO invasion 

 

25 year veteran of the FBI John DeSouza is exposing the truth of the UFO invasion that the Pentagon is currently promoting. Why now? What is their agenda?

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

the flow...

Τα Τέσσερα Στοιχεία

01 ta tessera stoixeia

Από τα πολύ παλιά χρόνια, ο άνθρωπος θεωρούσε τον εαυτό του αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης. Μελετούσε τα καιρικά και φυσικά  φαινόμενα, στα οποία αποδιδόταν διαφορετική οπτική από την αρχαιότητα έως και σήμερα, μέσω επιστημόνων, φιλοσόφων, διδασκάλων και σοφών. Σύμφωνα με όλους αυτούς, το Συμπαντικό Στερέωμα είναι τετραπλό ως προς τη φυσική ουσία του και χωρίζεται στο πεδίο της ύλης, δηλαδή της γης, του νερού, της φωτιάς και του αέρα. Τα στοιχεία αυτά αποτελούν τα βασικά και θεμελιώδη συστατικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο το περιβάλλον που αντιλαμβανόμαστε, ενώ μέσα από τις αλληλεπιδράσεις και τις αναμείξεις τους, αναπτύσσονται όλα τα άλλα αόρατα υλικά, που δομούν την ύπαρξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε αυτόν τον ιστότοπο και την εμπειρία του χρήστη (cookies παρακολούθησης). Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν επιθυμείτε να επιτρέψετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου.